Головна Новини Суспільство Кримінал В Одеській області в каналі знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одеській області в каналі знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка: подробиці (ФОТО)

Зловмисниця хотіла приховати свій злочин

14 жовтня 2021, 21:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одеській області зловмисниця жорстоко розправилася з чоловіком. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Одеській області.

В Одеській області в каналі знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка: подробиці (ФОТО)

Вбивство в Одеській області. Фото: ГУНП

Як стало відомо, інцидент стався в Ізмаїльському районі. Повідомляється, що тіло загиблого знайшли місцеві жителі. Про моторошну знахідку вони повідомили в правоохоронні органи.

Правоохоронці встановили, що 36-річна жінка під час сварки вдарила свого знайомого каменем по голові, а після того, як зрозуміла що той помер, скинула його тіло в воду. Таким чином зловмисниця хотіла приховати свій злочин.

Прибувши на місце інциденту поліціянти вилучили речові докази і знаряддя вбивства. Підозрювана була затримана.

Тепер їй загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. За даним фактом триває розслідування.

В Одеській області в каналі знайшли тіло жорстоко вбитого чоловіка: подробиці (ФОТО) - фото 2

Фото: ГУНП в Одеській області

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в Польщі мікроавтобус з українцями зіткнувся з вантажівкою. У салоні автобуса перебувало вісім громадян України. В результаті події постраждали чотири людини. Їх доставили до медичного закладу для проведення розширеної діагностикою. Співробітники правоохоронних органів встановлюють всі обставини аварії. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що у Великобританії чоловік випадково вбив свого онука. 12-річний хлопчина прийшов на вечерю до свого дідуся і загинув. Чоловік забув про те, що дитина страждає на астму та алергію на горіхи і подав на стіл окіст в горіховій глазурі. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини