Головна Новини Суспільство Кримінал У Львівській області вчитель біології скоїв жорстоке вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області вчитель біології скоїв жорстоке вбивство

Чоловік не хотів ховати матір, а хотів далі жити з її тілом

22 вересня 2021, 19:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Львівській області сталося вбивство. Про це повідомляє видання ТСН.

У Львівській області вчитель біології скоїв жорстоке вбивство

Фото: Факти ICTV.

Як стало відомо, інцидент стався в місті Самбір. Повідомляється, що 47-річний чоловік, який хворіє на шизофренію, вбив свою 80-річну матір. Тіло загиблої підозрюваний протягом декількох тижнів тримав у квартирі.

Про інцидент дізналися в правоохоронних органах. Для того, щоб потрапити у квартиру, де сталося вбивство правоохоронці провели спецоперацію.

Проникнувши в приміщення, поліціянти виявили труп жінки, а також затримали її сина. Згідно з даними ЗМІ, у загиблої був перелом під'язикової кістки, а це свідчить про задушення.

Чоловік працював учителем біології в Закарпатті. За словами правоохоронців, мати приховувала хворобу сина протягом двох десятиліть.

Правопорушник розповів, що не пам'ятає моменту вбивства, а також зазначив, що не збирався ховати матір, а хотів далі жити з її тілом.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Росії чоловік застрелив колишню дружину сина через розлучення. Пенсіонер з рушницею "Вепр-12" вийшов з дому, в якому жила потерпіла. У під'їзді було знайдено бездиханне тіло жінки кульовими пораненнями в області голови. За попередніми даними, злочинець скоїв два постріли. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Черкасах застрелили місцевого підприємця. Невідомі з автоматичної зброї розстріляли чоловіка на вулиці недалеко від одного з міських кафе. Вистріливши у свою жертву, злочинець зник з місця злочину на іномарці. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини