Головна Новини Суспільство Кримінал У Лондоні чоловік з самурайським мечем напав на перехожих: є поранені та загиблий
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні чоловік з самурайським мечем напав на перехожих: є поранені та загиблий

У Великій Британії стався жорсткоий напад на людей. Чоловік використав як зброю самурайський меч.

30 квітня 2024, 16:45
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








В лондонському районі Ребридж стався напад на перехожих. Через дії чоловіка з самурайським мечем до лікарні потрапило п’ять людей, а 13-річний хлопчик загинув. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на BBC.

У Лондоні чоловік з самурайським мечем напав на перехожих: є поранені та загиблий

Чоловік з самурайським мечем напав на людей. Фото з відкритих джерел

Поліція повідомила, що отримала виклик щодо чоловіка з самурайським мечем та приїхала на місце інциденту через 22 хвилини. Один зі свідків ситуації розповів, що чув крики та побачив поранену жінку.

"Від того переполоху принаймні одна людина була поранена ножем – я думаю, це могла бути жінка, тому що я почула жіночий крик, а потім якісь ридання. Тоді я почула голос, який сказав щось на кшталт "вона поранена лезом в обличчя" та "нам потрібна допомога", — викличіть медичну допомогу", — розповіла одна жінка.

Інший чоловік розповів, що побачив, як чоловік у жовтому з самурайським мечем тікав від поліцейських, які гналися за ним. Врешті нападника поліція змогла схопити завдяки удару електрошокера. 

Лондонська служба швидкої допомоги повідомила, що після нападу п’ять людей потрапили в лікарню, з яких двоє були поліцейськими. Невдовзі у лікарні заявили про загибель 13-річного хлопця від ножових поранень. Щодо інших поранених, то лікарі стверджують, що їх життю нічого не загрожує.

Наразі, поліція офіційно не повідомляла про мотиви 36-річного чоловіка, який напав на перехожих з самурайським мечем у Лондоні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жінка в Японії влаштувала різанину з ножем у руках у потязі.

Також "Коментарі" писали про 19-річного росіянина, яки напав з образами на українця. Невдовзі громадянину РФ прийшло покарання.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини