Головна Новини Суспільство Кримінал У Києві в росіянина вилучили п'ять кілограмів кокаїну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві в росіянина вилучили п'ять кілограмів кокаїну

При затриманні чоловік пред'явив підроблені документи

4 листопада 2020, 13:14
Поділіться публікацією:

У Києві викрили наркодилера з великою партією кокаїну. Уродженець Росії перебував у розшуку за скоєння тяжкого злочину і перебував на території України за підробленими документами. Під час обшуку в його квартирі слідчі вилучили близько 5 кілограмів кокаїну. Експерти оцінюють цю партію в 15 млн грн за цінами "чорного" ринку.

У Києві в росіянина вилучили п'ять кілограмів кокаїну

Зловмисника затримали в Голосіївському районі столиці.

"В ході проведення невідкладних слідчих дій за адресою проживання затриманого виявлено та вилучено близько п'яти кілограмів порошкоподібної речовини білого кольору, частина з якої вже була розфасована. Фігурантом виявився громадянин Росії, який перебуває в розшуку за тяжкий злочин. Крім цього він також розшукувався поліцією Києва за підробку документів. Під час затримання чоловік надав поліцейським документи, які також мають ознаки підробки", повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

За порушення українського законодавства зловмисникові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", на митниці Морського торгового порту "Південний" було затримано особливо велику партію кокаїну, що постачалася з Еквадору як контрабанда для поширення в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини