Головна Новини Суспільство Кримінал У Харкові чоловік жорстоко побив та зґвалтував дівчину: суд виніс вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові чоловік жорстоко побив та зґвалтував дівчину: суд виніс вирок

Суд виніс вирок 33-річному ґвалтівнику

11 лютого 2022, 20:17
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Харкові судили зловмисника за зґвалтування дівчини Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

У Харкові чоловік жорстоко побив та зґвалтував дівчину: суд виніс вирок

У Харкові зґвалтували дівчину

Співробітники правоохоронних органів встановили, що восени 2020 року 33-річний чоловік, перебуваючи у Холодногірському районі Харкова, почав переслідувати дівчину посеред вулиці. Коли та зупинилася, зловмисник завдав своєї жертви ударів у область голови і тіла, а потім зґвалтував.

Після цього обвинувачений, погрожуючи пістолетом, змусив дівчину віддати йому мобільний телефон. Від отриманих пошкоджень постраждала знепритомніла, а нападник втік з місця злочину.

Поліцейським вдалося встановити особу та затримати підозрюваного.

Днями його судили. Суд визнав чоловіка винним і призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на дев'ять років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в одному із міст Сполучених Штатів Америки сталася стрілянина. Зловмисник відкрив вогонь по поліцейських. Внаслідок пригоди постраждали п'ятеро людей. Четверо із них правоохоронці. Двоє потерпілих зазнали серйозних поранень.

Читайте також про те, що вчені досліджували, скільки вірусу потрібно, щоб заразити людину COVID-19. Дослідники спеціально заразили людей COVID-19, щоб з'ясувати заразність вірусу. Загалом у дослідженні взяли участь 34 особи віком від 18 до 30 років, які не хворіли раніше на COVID-19 і які не були щеплені вакциною проти коронавірусу. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" інформував про те, як розпізнати дефіцит калію в організмі і чим загрожує його недолік. Все, що потрібно знати про симптоми дефіциту калію. Докладно про це читайте у нашій статті.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини