Головна Новини Суспільство Кримінал У Харкові чоловік посеред вулиці вимагав від школярки, аби та показала йому свої статеві органи (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові чоловік посеред вулиці вимагав від школярки, аби та показала йому свої статеві органи (ФОТО)

Крики дівчинки почули поліцейські, які в цей час займалися патрулюванням

6 серпня 2021, 19:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Харкові чоловікові напав на школярку. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Харківській області.

У Харкові чоловік посеред вулиці вимагав від школярки, аби та показала йому свої статеві органи (ФОТО)

У Харкові зловмисник напав на малолітню. Фото: ГУНП

Як стало відомо, інцидент стався в місті Харків, на вулиці Московській. Під час патрулювання співробітники правоохоронних органів почули крики дитини, які долинали з лісопосадки.

Повідомляється, що прийшовши на звук вони виявили чоловіка і 12-річну дівчинку. Коли правопорушник побачив правоохоронців, то спробував сховатися з місця злочину. Однак, поліціянтам вдалося затримати підозрюваного.

Як розповіла потерпіла, чоловік підійшов до неї, коли вона прямувала на автостанцію до мами. Він зупинив її та запропонував показати свої статеві органи за гроші. Почувши відмову, зловмисник пригрозив своїй жертві розправою.

На цей момент 36-річному харків'янину повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за статтею "розбещення неповнолітніх".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Вінницькій області раніше судимий чоловік заманив малолітню до себе в автомобіль, а потім відвіз на дачу, де скоїв зґвалтування. Про злочин правоохоронцям повідомила мати потерпілої. Правоохоронці затримали підозрюваного і виявили на місці злочину речові докази, які свідчать про причетність громадянина до скоєного. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що у Великобританії зловмисник зґвалтував малолітню дівчину на очах у тисяч відпочивальників. Повідомляється, невідомий чоловік затягнув підлітка в глибоку воду, а потім поглумився. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини