Головна Новини Суспільство Кримінал У Дніпрі жінка вбила свого малолітнього сина: чому вона наважилася на такий крок
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі жінка вбила свого малолітнього сина: чому вона наважилася на такий крок

Жінка лишила передсмертну записку

10 вересня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

У Дніпрі жінка вбила свого малолітнього сина: чому вона наважилася на такий крок

Жінка вирішила вчинити суїцид і вбити сина, фото з відкритих джерел

Рятувала дитину та його матір бабуся, що навідалася до квартири доньки у Дніпрі. Втім, навіть оперативне звернення жінки до лікарів не гарантувало порятунок її онука. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Як повідомив керівник дитячої обласної лікарні Дніпра Олексій Власов у коментарі місцевому виданню "Наше місто", хлопчика госпіталізували у вкрай важкому стані до реанімації. Врятувати дитину не вдалося.

Хлопчику ще не виповнилося й двох рочків, як його матір, 39-річна мешканка Дніпра, вирішила, що йому досить жити. Жінка вколола сину та собі сильний за дією препарат. Організм дитини не зміг побороти токсичність хімічних сполук. Жінку ж госпіталізували до лікарні без свідомості. Про її стан здоров'я не повідомляється.

Відомо, що 9 вересня бабуся прийшла в гості до дочки, бо та тривалий час не відповідала на дзвінки. Жінка подумала, що щось трапилося, і її інтуїція не підвела.

Пенсіонерка виявила у квартирі доньку та онука без свідомості, а також знайшла передсмертну записку, ампули від ліків й шприци. Жінка викликала "швидку" й намагалася реанімувати хлопчика. Про зміст записки не повідомляється.

До поліції про подію повідомили медики лікарні. За фактом відкрито провадження за частиною 2 пунктом 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини).

Як повідомляв портал "Коментарі", у Дніпрі матір немовляти вчинила самогубство. Жінка, що мала двомісячну дитину, вистрибнула з вікна.  Поліціянти під час обшуку квартири загиблої виявили передсмертну записку про дитину. Чи було немовля у приміщенні, коли сталася трагедія, не повідомляється.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини