Головна Новини Суспільство Кримінал У Дніпрі матір немовляти вчинила самогубство: що відомо про трагедію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Дніпрі матір немовляти вчинила самогубство: що відомо про трагедію

З ким залишиться маленька дівчинка невідомо

26 серпня 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

У місті Дніпро вчинила самогубство молода породілля, що мала немовля. Про це повідомляє видання "Горсовет" з посиланням на поліцію міста.

У Дніпрі матір немовляти вчинила самогубство: що відомо про трагедію

У Дніпрі мати немовляти вчинила самогубство, фото з відкритих джерел

Відомо, що місцева 29-річна жінка мала двомісячну дочку. Сусіди жінки знайшли її тіло під вікнами будинку по вулиці Тополиній, де вона проживала, й одразу зателефонували до поліції.

Подія трапилася 25 серпня. Свідки кажуть, що жінка жила на п'ятому поверсі та, ймовірно, вистрибнула з вікна квартири. Від травм вона померла на місці.

Поліціянти під час обшуку квартири загиблої виявили передсмертну записку про дитину. Чи було немовля у приміщенні, коли сталася трагедія, не повідомляється. В записці причиною смерті жінка вказала те, що не змогла полюбити її. Напевно, йшлося про дитину.

Що буде з немовлям та чи мала загибла родичів, які захочуть лишити собі дитину, також невідомо. Якщо рідних не розшукають, дитину віддадуть до дитбудинку. 

Обставини трагедії та мотиви загиблої з'ясовують. За фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України з поміткою "самогубство". Тіло відправлено на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Закарпатті юна дівчина стрибнула з багатоповерхівки начебто через нерозділене кохання. Вона залишила передсмертну записку, з якої зрозуміло, що дівчина була при надії.

Як раніше ми писали, на Полтавщині 25-річний син жорстоко вбив матір. Тіло жінки з ознаками насильницької смерті було приховане на дні криниці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини