Головна Новини Суспільство Кримінал Тринадцять років в бігах: в Дніпрі затримали організатора замовного вбивства
commentss НОВИНИ Всі новини

Тринадцять років в бігах: в Дніпрі затримали організатора замовного вбивства

Організатора замовного вбивства воював на Сході в складі української організації

23 листопада 2020, 14:23
Поділіться публікацією:

У Дніпрі затримали фігуранта вбивства на замовлення, який переховувався від правосуддя понад тринадцять років. Жителі Первомайська ще пам'ятають резонансне вбивство бізнесмена, якого розстріляли у вже далекому 2007 році. Тоді 42-річного директора Первомайського гранітно-щебеневого кар'єру, громадянина Молдови, розстріляли з пістолета-кулемета. Від отриманих поранень потерпілий помер. Тоді правоохоронці з'ясували, що безпосереднім виконавцем виявився 26-річний житель міста Орджонікідзе, замовлення на вбивство розміщував 47-річний житель міста Вільногірськ Дніпропетровської області. Він з жертвою мали спірні питання в спільному бізнесі, тому з метою ліквідації конкурента замовив його вбивство. За роботу кілер повинен був отримати п'ять тисяч доларів. Замовника і виконавця затримали по гарячих слідах. А ось ще одного учасника вдалося "вирахувати" тільки через 13 років.

Тринадцять років в бігах: в Дніпрі затримали організатора замовного вбивства

Як повідомили в поліції Миколаївської області, затриманий воював на Сході в складі української військово-політичної громадської організації.

Затриманому інкримінують одразу кілька статей ККУ, які передбачають покарання аж до довічного ув'язнення.

Як повідомляв портал "Коментарі", житель міста Бахмут Донецької області скоїв злочин проти свого товариша, завдавши йому 500 ножових поранень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини