Головна Новини Суспільство Кримінал Судових експертів, які провели портретно-психологічну експертизу Юлії Кузьменко, звинуватили в порушеннях
commentss НОВИНИ Всі новини

Судових експертів, які провели портретно-психологічну експертизу Юлії Кузьменко, звинуватили в порушеннях

Марія Іонова назвала притягнення до дисциплінарної відповідальності експертів є маленькою перемогою

31 серпня 2020, 19:03
Поділіться публікацією:

Судових експертів - Юрія Ирхина і Андрія Семенца — притягнули до дисциплінарної відповідальності представники від Дисциплінарної комісії Міністерства юстиції за порушення проведення ними портретно-психологічної експертизи щодо одного з підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлії Кузьменко. Про це в повідомляє правозахисник Кузьменко Тарас Безпалий на своїй сторінці в Facebook.

Судових експертів, які провели портретно-психологічну експертизу Юлії Кузьменко, звинуватили в порушеннях

Фото: Facebook Тарас Безпалий

"Експертів Ирхина і Семенца притягнули до дисциплінарної відповідальності за їх портретно-психологічну експертизу, єдиний доказ причетності Юлі Кузьменко до вбивства Павла Шеремета. Не допоміг навіть візит Рувіна, керівника Київського науково-дослідного інституту судових експертиз перед засіданням комісії", — написав Безпалий.

У свою чергу нардеп Марія Іонова опублікувала відео з оголошенням рішення комісії Мін'юсту і уточнила, що її представники вирішили, що висновки експертів не засновані на описаних методах, які є в реєстрі, а є їхньою особистою думкою.

Нардеп підкреслила, що в зв'язку з описаними вище подіями єдиний доказ слідства у справі Шеремета може бути визнано таким, що не ґрунтується на нормах закону.

Раніше "Коментарі" писали про те, що у справі Шеремета з'явилися нові подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини