Головна Новини Суспільство Кримінал Справа про побиття Балуха: Затриманому поліцією вручили підозру, прокуратура проситиме арешт без застави
commentss НОВИНИ Всі новини

Справа про побиття Балуха: Затриманому поліцією вручили підозру, прокуратура проситиме арешт без застави

Столичною поліцією розпочато кримінальне провадження за статтєю кримінального кодексу України – «розбій»

18 вересня 2020, 22:22
Поділіться публікацією:

Особі, яка вчинила напад на колишнього політв'язня Володимира Балуха, вручено підозру. Про це йдеться на офіційній сторінці Київської прокуратури у Facebook. 

Справа про побиття Балуха: Затриманому поліцією вручили підозру, прокуратура проситиме арешт без застави

Фото: Сергій Нужненко, джерело: Радіо Свобода

"За процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури N4 слідчими поліції встановлено та повідомлено про підозру 33-річному мешканцю Київщини за фактом заподіяння тяжких тілесних ушкоджень  Володимиру Балуху", — повідомляє прес-служба правоохоронного відомства.

 Також відомо, що правоохоронці готують клопотання до суду про обрання підозрюваному в цій справі запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

"Наразі до суда готується клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", — йдеться у повідомленні.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", Володимира Балуха в минулий вівторок, 8 вересня, знайшли побитим у столичному Гідропарку. Пізніше його прооперували через черепно-мозкову травму голови.

 Слідчими Дніпровського столичного управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтєю кримінального кодексу України – "розбій".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини