Головна Новини Суспільство Кримінал Шокуюче вбивство в Тернополі: майор застрелив сержанта через роман з дружиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Шокуюче вбивство в Тернополі: майор застрелив сержанта через роман з дружиною

В готелі Тернополя майор застрелив військовослужбовця, який мав інтимні стосунки з його дружиною. Поліція готує підозру в умисному вбивстві.

21 липня 2024, 16:45
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Майор здійснив шість пострілів в головного сержанта одного із прикордонних загонів через ревнощі. Це сталось після того, як майор "застукав" військовослужбовця зі своєю дружиною в одному з готелів Тернополя.

Шокуюче вбивство в Тернополі: майор застрелив сержанта через роман з дружиною

У Тернополі майор вбив сержанта через ревнощі. Фото з відкритих джерел

Речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко розповіла про трагічний випадок у Тернополі, де сталось вбивство військовослужбовця прикордонної служби. За її словами стрілянина відбувалась 21 липня близько 3-ї години ночі.

"Майор однієї із військових частин здійснив кілька пострілів із пістолета у 25-річного військовослужбовця прикордонної служби. Від отриманих кульових поранень останній загинув на місці. Конфлікт виник на ґрунті ревнощів", — повідомила Юлія Шевченко.

Як інформує місцеве видання "Тернополяни", майор вистрілив шість разів з закріпленого за ним пістолета "Glok-17" у головного сержанта прикордонного загону. Також тернопільські ЗМІ вказують, що інцидент стався в одному з готелів міста по вулиці Степана Будного, де чоловік виявив зраду дружини з військовослужбовцем.

Наразі поліція приймає рішення щодо обрання запобіжного заходу для майора у вигляді тримання під вартою, а також готує йому підозру в умисному вбивстві.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники Служби безпеки України виявили російську агентуру в Одесі, яка працювала на ФСБ. Слідство з'ясувало, що до її складу входили українські військові, які передавали дані про військові об'єкти на Одещині.

Також "Коментарі" писали, що радник керівника Офісу президента та колишній народний депутат Сергій Лещенко назвав "вбивцю" української мовознавиці Ірини Фаріон. За словами представника Зеленського, до цього була причетна Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини