Головна Новини Суспільство Кримінал СБУ відзвітувала за результати роботи в оборонній сфері за цей рік
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ відзвітувала за результати роботи в оборонній сфері за цей рік

У відомстві розповіли про кримінальні справи і викриття чиновників

29 грудня 2020, 18:25
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 29 грудня, СБУ відзвітувала за свою діяльність у військовій сфері та оборонному потенціалі за 2020 рік. Так, відомо, що за поточний рік Служба безпеки України відкрила 119 кримінальних справ у військово-економічній та оборонній сфері, 68 з яких стосуються порушень порядку переміщення через кордон товарів, що підлягають державному експортному контролю.

СБУ відзвітувала за результати роботи в оборонній сфері за цей рік

Органи контррозвідки СБУ змогли запобігти контрабанді товарів військового значення на загальну суму майже 1,5 мільярда гривень. Крім того, правоохоронне відомство відзвітувало про викриття ряду посадових осіб в Міністерстві оборони, Національної Гвардії та інших структурах, які зловживали своїм становищем і завдали шкоди державі на суму 1,1 мільярда гривень.

Раніше "Коментарі" писали про те, що СБУ відреагувала на угорський гімн в ОТГ Закарпаття — проведено ряд обшуків, в результаті яких було вилучено літературу екстремістського характеру, що вихваляє так звану "Велику Угорщину" і прописувала можливості створення етнічної автономії. Крім того, за інформацією відомства, представники "фонду" намагалися поширити на території Закарпаття угорське законодавство. На даний момент в СБУ це розглядається як ведення підривної діяльності і вчинення державної зради.

Крім того, порталу стало відомо про те, що правоохоронці викрили схему фальсифікації результатів виборів мера Одеси. Відомо, що зловмисники мали намір підмінити виборчу документацію, яка повинна бути використана під час проведення другого туру голосування, на підроблену.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини