Головна Новини Суспільство Кримінал Роздягнув і затяг у кущі: на Хмельниччині чоловік жорстоко вбив свою родичку
commentss НОВИНИ Всі новини

Роздягнув і затяг у кущі: на Хмельниччині чоловік жорстоко вбив свою родичку

В одному з районів Кам'янця-Подільського зловмисник намагався інсценувати зґвалтування.

4 листопада 2021, 18:14
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Хмельниччині зловмисник убив свою родичку. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі Департаменту карного розшуку Національної поліції.

Роздягнув і затяг у кущі: на Хмельниччині чоловік жорстоко вбив свою родичку

Інсценування згвалтування в Хмельницькій області. Фото: Pixabay

Подія сталася 27 жовтня в одному з районів Кам'янця-Подільського. Як стало відомо, місцевий житель зустрів свою 37-річну родичку на вулиці коли та поверталася додому після роботи та запропонувала провести її.

Якоїсь миті зловмисник із силою штовхнув свою жертву. Внаслідок цього постраждала впала на землю і вдарилася головою. Після цього чоловік накинувся на неї та задушив.

Співробітники правоохоронних органів встановили, що для того, щоб приховати скоєне, підозрюваний затяг померлу в кущі та зняв з неї спідню білизну. У такий спосіб чоловік хотів інсценувати зґвалтування.

Наразі правопорушника було затримано. Йому висунули підозру у скоєнні кримінального злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що у Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну доньку своєї знайомої. Пригода сталася, коли підозрюваний прийшов у гості до матері потерпілої. Дізнавшись про вчинене, жінка звернулася за допомогою до правоохоронних органів. Медики підтвердили зґвалтування.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Пакистані автобус з пасажирами всередині впав у глибоку ущелину. Внаслідок події загинули кілька десятків людей. Багато людей отримали поранення різного ступеня тяжкості та були доставлені до медичних закладів. Поліціянти встановлюють причину трагедії. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/dkr_npu/886
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини