Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Прийшов у гості до знайомої: у Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку
commentss НОВИНИ Всі новини

Прийшов у гості до знайомої: у Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку

Поліцейські затримали 35-річного запорожця

4 листопада 2021, 17:16
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Запоріжжі правопорушник скоїв зґвалтування малолітньої дівчинки. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Запорізькій області.

Прийшов у гості до знайомої: у Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку

Згвалтування у Запоріжжі. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався 2 листопада. 35-річний місцевий житель зґвалтував 6-річну дитину своєю знайомою. Про те, що сталося, співробітникам правоохоронних органів розповіла мати потерпілої.

Жінка повідомила, що її знайомий, перебуваючи у неї у квартирі, стосувався статевих органів дитини. Потерпілу було доставлено до медичного закладу, де лікарі підтвердили попередній діагноз — зґвалтування.

Поліціянти затримали підозрюваного у злочині. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження.

У ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що 35-річний чоловік, усвідомлюючи характер своїх дій і те, що перед ним знаходиться малолітня дитина, силою здійснила дії, які кваліфікуються як зґвалтування.

Наразі чоловікові висунули підозру. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що в МЗС України підтвердили, що на борту АН-12, що розбився під російським містом Іркутськ, перебували громадяни України. Згідно з попередніми даними, на борту повітряного судна було двоє українців. На цей момент представництво у Новосибірську встановлює всі обставини цієї трагедії.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Пакистані автобус із пасажирами зірвався у глибоку ущелину. Співробітники правоохоронних органів припускають, що під час руху у транспортному засобі виникла технічна несправність. Внаслідок події загинули щонайменше 20 громадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини