Головна Новини Суспільство події Катастрофа літака АН-12 у Росії: в МЗС підтвердили загибель громадян України
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа літака АН-12 у Росії: в МЗС підтвердили загибель громадян України

Консульство у місті Новосибірськ встановлює обставини авіакатастрофи під Іркутськом

4 листопада 2021, 12:26
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У МЗС України підтвердили, що на борту АН-12, який звалився, перебували громадяни України. Про це повідомляється на офіційній сторінці прессекретаря міністерства Олега Ніколенка у соціальній мережі Twitter.

Катастрофа літака АН-12 у Росії: в МЗС підтвердили загибель громадян України

Ілюстрація. Фото: Pixabay

Згідно з попередньою інформацією у складі екіпажу літака АН-12, який зазнав аварії під російським містом Іркутськ, перебували двоє українців.

Консульство в місті Новосибірськ встановило зв'язок з російськими рятувальниками й очікує на результати ідентифікації жертв. Також встановлюються усі обставини трагедії.

Катастрофа літака АН-12 у Росії: в МЗС підтвердили загибель громадян України - фото 2

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що неподалік російського міста Іркутськ розбився літак білоруської авіакомпанії. На борту повітряного судна було сім членів екіпажу. Усі вони загинули внаслідок аварії. На місце аварії поспішили співробітники рятувальної служби. Після падіння утворилося загоряння. За даними засобів масової інформації, АН-12 зник із радарів під час того, як заходив на посадку на аеродром у районі населеного пункту Пивовартха. Льотчики виконували захід другого кола.

Також "Коментарі" писали про те, що у Швеції на концерті на честь гурту ABBA загинули люди. За пів години до початку заходу, на який зібралися тисячі громадян, чоловік похилого віку впав у фоє концертної зали з висоти сьомого поверху. Він упав на двох людей. Від отриманих травм двоє людей померли. Життю третього постраждалого нічого не загрожує. Організатори концерту скасували його проведення у зв'язку із подією. Правоохоронці встановлюють усі обставини трагедії. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини