Головна Новини Суспільство Кримінал Росіянка влаштувала потужну нарколабораторію в Київській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка влаштувала потужну нарколабораторію в Київській області

Оціночна вартість вилучених під час затримання речовин склала близько 50 млн гривень

6 листопада 2020, 18:10
Поділіться публікацією:

За повідомленням Офісу генерального прокурора України, громадянка Російської Федерації організувала потужну наркологічну лабораторію на території Київської області.

Росіянка влаштувала потужну нарколабораторію в Київській області

Фото: 5 канал

За даними слідства, вона діяла зі спільниками, які виготовляли психотропні речовини, переважно метадон, а жінка контролювала весь процес. Потужність нарколабораторії дозволяла злочинцям виготовляти 100 кг метадону на місяць, що прирівнюється до 800 тисяч доз роздрібного продажу.

"В ході слідчих дій вилучено близько 35 кг метадону та 1 тонни прекурсорів, достатніх для виготовлення понад 250 кг метадону, більше 250 кг хімічних сполук, близько 500 одиниць обладнання (колби, пробірки, мірні склянки, холодильники, реактори), а також 35 тис доларів США та інші речові докази. Оціночна вартість вилучених речовин складає близько 50 млн грн ", — сказано в повідомленні Генпрокуратури.

Також відомо, що пізніше громадянка РФ пропонувала хабар у 85 тисяч доларів слідчому і прокурору, з яких 35 тисяч доларів становили кошти, вилучені у учасників злочинної групи під час обшуків, а решту вона повинна була передати двома траншами.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що СБУ затримала двох чиновників на хабарі в 2,5 мільйона гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини