Головна Новини Суспільство Кримінал Рашистський пропагандист Соловйов шукав кілера: для кого
commentss НОВИНИ Всі новини

Рашистський пропагандист Соловйов шукав кілера: для кого

Кілером один з «рупорів Кремля» обрав ФСБшника. Ціна питання склала $20 тисяч

17 березня 2023, 18:40
Поділіться публікацією:

Відомий пропагандист РФ Володимир Соловйов намагався замовити вбивство відомого злодія у законі Отарі Квантрішвілі. Виконавцем він обрав колишнього співробітника ФСБ Сергія Асташіна, пишуть "Коментарі" з посиланням на The Insider.

Рашистський пропагандист Соловйов шукав кілера: для кого

Пропагандист Соловйов намагався замовити вбивство

"Ведучий зізнався у грудні, що брав участь у розбірках з бандитами і "ходив на стрілки". Колишній співробітник ФСБ Сергій Асташин розповів, як пропагандист намагався замовити йому вбивство знаменитого злодія в законі Отарі Квантрішвілі", — йдеться у повідомленні.

Також у джерелі йдеться, що феесбешник тоді відмовився виконувати замовлення, але Квантрішвілі все ж таки був убитий у 1994 році. Що ж до Соловйова, його спроба замовити вбивство залишилася безкарною і навіть навпаки – кар’єра ведучого пішла в гору.

Розслідування вбивства Квантрішвілі одразу увійшло до категорії "висяків", оскільки у слідства не було конкретних підозрюваних, а кілер не залишив жодних доказів, за винятком кількох недопалків.

"Він спочатку не хотів називати, кого потрібно було прибрати. Я йому кажу: А чого ти не хочеш звернутися до бандитів? Швиденько все зроблять за гроші, — розповів обставини "замовлення" Сергій Асташін. — Я його довго мурижив. Коротше, на нього наїхав Отарік Квантрішвілі. Соловйов пішов до своїх друзів з єврейської організації, щоб розрулити ситуацію. Ті сказали: вирішуй питання сам – радикально, якщо-що ми тебе прикриємо. Я його вислухав і повернувся в академію. Потім написав рапорт на ім’я начальника курсу, де все було детально розписано".

За виконання замовлення Соловйов запропонував $20 тисяч.

"Коментарі" також писали про те, що Соловйов закликає росіян йти на фронт, проте переховує своїх синів від мобілізації.

Повідомляв портал "Коментарі" і як російська  пропагандистка Маргарита  Симоньян заявила, що Росія  здобула перемогу над  Україною за кілька перших  днів повномасштабного вторгнення, але потім розпочалась війна з НАТО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Царьов "розгромив" роспропаганду та розказав про план Януковича щодо розвалу України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxxxx

17 березня 2023, 19:07

Xочeшь бecплатнoго сeкcа с кpасивой и pазвратной незнакoмкoй?! Тыcячи девoк ждут тeбя, без региcтрации и бoтов, без шлюx и pазводил, все анoнимнo и бeсплатнo. Пpосто попpобуй ----- https://e.vg/keks


Новини