Головна Новини Суспільство Війна з Росією Соловйов закликає росіян йти на фронт, проте переховує своїх синів від мобілізації
commentss НОВИНИ Всі новини

Соловйов закликає росіян йти на фронт, проте переховує своїх синів від мобілізації

Пропагандист Соловйов закликає йти на фронт росіян. Проте його сини поза межами Росії

15 лютого 2023, 15:05 comments1010
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Володимир Соловйов – один із провідних російських пропагандистів і улюбленець Путіна агресивно переконує світ, що війна в Україні – це "спеціальна військова операція". Пропагандист закликає росіян йти на фронт, проте це не стосується його власних синів. Чим займаються діти російського пропагандиста повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter радника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка.

Соловйов закликає росіян йти на фронт, проте переховує своїх синів від мобілізації

Володимир Соловйов та його син Даниїл. Фото з відкритих джерел

У своїй програмі Соловйов стверджував, що участь у "священній війні" Росії із Заходом є патріотичним обов'язком кожного росіянина. Проте, це ймовірно не стосується його синів.

"Ми всі чули, як Соловйов кричав, що всі в Росії повинні йти на фронт воювати з нацистами, сатаністами, іншими. У самого Соловйова є 2 сини призовного віку", — пише Геращенко.

Як виявилось з опублікованого матеріалу на сторінці Twitter радника міністра внутрішніх справ України, молодший син Володимира Соловйова Даниїл, працює у модельному бізнесі в Лондоні, тоді як старший – 34 річний Олександр, зайнятий в рекламній сфері за межами Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські туристичні оператори визначили три найбільш лояльні країни для оформлення шенгенських віз — це Угорщина, Італія та Греція. Проте, як мінімум дев'ять країн ЄС повністю заборонили видачу туристичних віз для громадян Російської Федерації.

Також "Коментарі" повідомляв слова генерального секретаря НАТО  Єнса Столтенберга, який під час пресконференції в Брюсселі розповів, що має вирішальне значення у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини