Головна Новини Суспільство Кримінал Правоохоронці викрили канал з постачання "ескортниць" для багатіїв за кордон: масштаби схеми вражають
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці викрили канал з постачання "ескортниць" для багатіїв за кордон: масштаби схеми вражають

Молодих жінок відправляли за кордон в будинки розпусти або обслуговувати клієнтів на курортних віллах

20 січня 2022, 12:05
Поділіться публікацією:

Правоохоронці викрили міжнародний канал торгівлі людьми. Дві жінки шукали молодих дівчат модельної зовнішності та відправляли їх за кордон надавати сексуальні послуги. Затримали їх якраз під час того, як вони збирались відправити двох "ескортниць" у Стамбул. Про це повідомляє пресслужба поліції Київщини, передають "Коментарі".

Правоохоронці викрили канал з постачання "ескортниць" для багатіїв за кордон: масштаби схеми вражають

Послуги з "ескорту" з подальшим наданням сексуальних послуг завербовані дівчата надавали за кордоном. Бізнес, як розповіли у поліції, організували дві жінки — 38 та 42 років. Вони шукали дівчат в інтернеті і заманювали їх до такого бізнесу високими заробітками. Обіцяли за два тижні роботи до 5 тисяч доларів. 

"Працював злочинний дует понад рік. Одна із координаторок підшуковувала жінок та займалась вербуванням, а інша відповідала за логістику, документи та фінанси. Молодих жінок відправляли в будинки розпусти або обслуговувати клієнтів на курортних віллах. За день дівчата "обслуговували" від 5 до 7 клієнтів", — розповіли у поліції.

Жінки купували дівчатам квиток на літак та бронювали номер у готелі. Як свідчать знайдені правоохоронцями записи, за рік жінки завербували понад 30 дівчат, кожна з яких віддавала  до половини свого заробітку. За рекламу та пошук клієнтів "ескортниці" платили ще додатково.
Такі дії згідно чинного законодавства підпадають під частину 2 статті 149 ККУ (Торгівля людьми). Оскільки правоохоронці вилучили усю чорнову бухгалтерію, де були дані на кожну "ескортницю", розписані всі витрати на житло, транспорт, рекламу та сплачені відсотки, то жінкам, які вербували дівчат, загрожує від 5 до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини