Головна Новини Суспільство Кримінал Правоохоронці провели по Україні рейд салонами еротичного масажу: виявили десятки будинків розпусти
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці провели по Україні рейд салонами еротичного масажу: виявили десятки будинків розпусти

Усього правоохоронці виявили 43 салони масажу, де надавали клієнтам сексуальні послуги

21 січня 2022, 09:25
Поділіться публікацією:

Цими днями в Україні пройшли масові обшуки у так званих салонах еротичного масажу. Правоохоронці насправді встановили, що там клієнтам надавали далеко не фізіотерапевтичні процедури, а сексуальні послуги. Правоохоронці викрили також організатора цього бізнесу та його спільників. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції, передають "Коментарі".

Правоохоронці провели по Україні рейд салонами еротичного масажу: виявили десятки будинків розпусти

Сексуальні послуги у салонах еротичного масажу. Фото з відкритих джерел

Останні кілька днів Україною гриміли обшуки у подібних закладах у всіх куточках країни.  Виявилось, що в Україні такі заклади не поодинокі і об’єднані в одну мережу. Слідство знайшло організатора бізнесу, яким виявився 40-річний житель Дніпра. Він разом з спільниками утримував 43 таких салони — 28 діяли у Києві та ще 15 у різних обласних центрах. 

"Поліцейські встановили понад 80 жінок, які працювали на учасників організованої злочинної групи та надавали сексуальні послуги, вартість яких становила від 800 гривень до 5 000  гривень", — поідомили у Нацполіції.

Також правоохоронці встановили, що у таких салонах усіх клієнтів фільмували приховані камери. Деякі з них знайшли вмонтованими у музичні колонки. 

Нині організатору та його спільникам загрожує позбавлення волі до 10 років. Їм інкримінують три статті — сутенерство, створення і утримання місць розпусти та відмивання коштів. Слідчі виявили, що зароблені нелегальним шляхом гроші, власник ділив між учасниками схеми, а решту проводив через підставні підприємства, різні банківські рахунки та купував нерухомість. 

Читайте також: Папа Бенедикт став фігурантом у розслідуванні про насильство над дітьми




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини