Головна Новини Суспільство Кримінал Поверталася додому з роботи: на Полтавщині зловмисник зґвалтував жінку посеред вулиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Поверталася додому з роботи: на Полтавщині зловмисник зґвалтував жінку посеред вулиці

Поліціянтам вдалося затримати підозрюваного у зґвалтуванні 34-річної жінки

2 листопада 2021, 13:02 comments1261
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Полтавщині зловмисник скоїв зґвалтування. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Полтавської області.

Поверталася додому з роботи: на Полтавщині зловмисник зґвалтував жінку посеред вулиці

Згвалтування у Полтавській області. Фото: pixabay

Як стало відомо, інцидент трапився вчора, 1 листопада. Уранці, коли 34-річна жінка поверталася додому з роботи, на неї напав невідомий чоловік. Злочинець застосував силу та вчинив дії сексуального характеру щодо своєї жертви.

Про те, що сталося, дізналися співробітники правоохоронних органів. Їм вдалося встановити особу та затримати підозрюваного у скоєному.

На цей момент вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу. Призначено низку експертиз.

Встановлюються всі обставини події.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування здійснюється Решетилівською окружною прокуратурою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Аргентині посеред футбольного матчу розпочалася перестрілка. У цей момент на полі грали гравці двох команд. Внаслідок події постраждала одна людина. Потерпілим виявився тренер однієї із команд. Після того, як на трибунах пролунала стрілянина, глядачі почали шукати собі укриття. Зазначається, що життю пораненого нічого не загрожує.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в одному з парків міста Тернопіль на малолітню дитину впало дерево. Хлопчик отримав поранення руки і був доставлений до лікарні медиками, які прибули на місце подій. У потерпілого діагностували рану пальця на правій руці. Як стало відомо, під час інциденту 12-річний хлопчик готував шашлик у парку. Встановлюються всі обставини події.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини