Головна Новини Суспільство події У Тернополі дерево звалилося на 12-річного хлопчика
commentss НОВИНИ Всі новини

У Тернополі дерево звалилося на 12-річного хлопчика

В одному з парків Тернополя травмувалася дитина

1 листопада 2021, 18:38
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Тернополі на малолітнього хлопчика звалилося дерево. Про це повідомляє видання ТСН.

У Тернополі дерево звалилося на 12-річного хлопчика

Дерево впало на дитину. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент трапився на території парку "Здоров'я". Згідно з інформацією Центру екстреної медичної допомоги Тернопілля, 12-річний хлопчик готував у парку шашлик і в якийсь момент на нього впало дерево.

Внаслідок події потерпілий отримав поранення руки. Після надання медичної допомоги хлопчика було доставлено до обласної дитячої лікарні. У потерпілого діагностували забито-рвану рану четвертого пальця правої кисті.

Наразі встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що під час перестрілки на цвинтарі в Іспанії загинуло кілька людей. Згідно з інформацією у ЗМІ, у місті Торренте під час відзначення Дня всіх святих від отриманих травм померло щонайменше двоє людей. Ще кілька громадян отримали поранення різного ступеня тяжкості. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" повідомляв про те, що у Волинській області місцевий житель скоїв злочин сексуального характеру стосовно своєї малолітньої доньки. Про те, що сталося, дізналися у правоохоронних органах. Поліцейські затримали підозрюваного та пред'явили йому підозру у скоєнні кримінального злочину. Ковельський міськрайонний суд задовольнив клопотання місцевої прокуратури та обрав чоловікові запобіжний захід. Наразі наступні два місяці він проведе під вартою. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини