Головна Новини Суспільство Кримінал Поліція оприлюднила фото та імена підозрюваних у підпалі автомобіля програми «Схем»
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція оприлюднила фото та імена підозрюваних у підпалі автомобіля програми «Схем»

На думку правоохоронців, замовники - це особи, яким було вигідно створити напругу між владою, поліцією і журналістським співтовариством

30 серпня 2020, 21:11 comments1128
Поділіться публікацією:

Поліція оприлюднила фото і імена підозрюваних у підпалі автомобіля "Схем". Глава поліції Київщини Андрій Небитов оприлюднив їх фотографії і імена на cвоей сторінці в Facebook.

Поліція оприлюднила фото та імена підозрюваних у підпалі автомобіля програми «Схем»

Джерело: Telekritika

"Повністю розглядаємо їх діяльність у складі організованої злочинної групи. Журналістам не буде складно встановити,  в яких акціях вони брали участь і які "ЗМІ" дуже активно висвітлювали їхню діяльність ", — повідомив поліцейський.

На даний момент, за словами Небитова, поліція встановлює замовників цього підпалу. На думку правоохоронців, замовники — це особи, яким було вигідно створити напругу між владою, поліцією і журналістським співтовариством.

Що відомо на даний момент про підпал: вранці 8 серпня журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач повідомив, що знайшов на своєму місці проживання ймовірні сліди "прослушки" — отвір довжиною 60 см, яке від стелі вело на горище будівлі. Ткач розповів, що раніше йому надходили погрози через його журналістськоъ діяльності. Представники Поліції після огляду квартири і горища будинку не знайшли слідів прослуховуючих пристроїв, але досудове розслідування було розпочато.

11 серпня Ткач подав скаргу на бездіяльність правоохоронців щодо провадження про "прослушку" в його домі.

У ніч на 17 серпня невідомі спалили автомобіль, на якому під час своїх розслідувань пересувався журналіст програми "Схеми" . Порушено кримінальну справу за статтею "Підпал".

26 серпня поліція затримала уродженця Луганської області, який підозрюється в підпалі автомобіля журналістів програми "Схеми" і його спільника. Двох інших чоловіків, підозрюваних в причетності до злочину, оголосили в розшук.

Раніше "Коментарі" писали про те, що під Києвом невідомі спалили автомобіль програми "Схеми".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини