Головна Новини Суспільство Кримінал Погодилися допомогти, а потім пограбували: поліція Львівщини затримала молодиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Погодилися допомогти, а потім пограбували: поліція Львівщини затримала молодиків

Поліціянти затримали неповнолітнього та його спільника

23 вересня 2021, 14:05
Поділіться публікацією:

На молоду дівчину хлопці скоїли напад, коли вона їхала з ними у автівці. Про це повідомляють в прес-службі Національної поліції у Львівській області.

Погодилися допомогти, а потім пограбували: поліція Львівщини затримала молодиків

Хлопців затримали поліцейські, фото Нацполіції

Мешканка села Долинського району домовилася із водієм попутного автомобіля марки "Фольксваген Пасат" про те, що за гроші той відвезе її до Стрия із міста Болехів, що у Івано-Франківській області. У автівці водій перебував з товаришем. 20-річна мешканка села поклала свою валізу до багажника та сіла на заднє сидіння. На території Львівської області, неподалік села чоловік з переднього сидіння дістав зброю та направив її на пасажирку. Дівчина виконала вимоги грабіжника та віддала йому мобільний і гроші. Вискочивши на швидкості з автівки дівчина згадала, що її речі лишилися в авто. Однак вона більше хвилювалася за своє здоров'я та життя, тому й втікла з авто.

За допомогою перехожого про злочин стало відомо поліціянтам, що згодом прибули на місце події. Опитавши потерпілу та дізнавшись необхідну інформацію, правоохоронці почали пошук автомобіля чоловіків. Поліціянтам вдалося оперативно розшукати авто, що рухалося по дорозі "Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці". Патрульним довелося влаштувати погоню за автівкою й врешті-решт "Фольксваген Пасат" зупинили. Подія трапилася 22 вересня.

Як з'ясувалося, у розбійному нападі взяли участь молодики 22 та 17 років, родом з села Долинського району Івано-Франківської області.

Хлопців затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчий суддя обиратиме їм запобіжні заходи. Під час обшуків авто було вилучено предмет, що схожий на пістолет. Хлопцям повідомлено про підозру за частиною 2 статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Слідство в рамках провадження триває. Відомо, що 17-річний хлопець був судимий за викрадення автомобіля.

Як повідомляв портал "Коментарі", вбитого у Черкасах чоловіка раніше затримували за тероризм.

Погодилися допомогти, а потім пограбували: поліція Львівщини затримала молодиків - фото 2
Погодилися допомогти, а потім пограбували: поліція Львівщини затримала молодиків - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини