Головна Новини Суспільство Кримінал Податківці викрили українця, що легалізував незаконні доходи
commentss НОВИНИ Всі новини

Податківці викрили українця, що легалізував незаконні доходи

Українець скуповував автівки й землю

27 вересня 2021, 17:50
Поділіться публікацією:

Податківці викрили українця, що легалізував незаконні доходи

Слідчі встановлюють звідки українець взяв гроші, фото з відкритих джерел

Українець придбав нерухомого і рухомого майна на кілька мільйонів гривень. Про це повідомляють на сайті Державної податкової служби.

Відомо, що чоловік проживає в Харківській області. Останнім часом він провів кілька операцій купівлі-продажу й придбав автомобілі та земельні ділянки. Працівники податкової служби зацікавилися операціями за участі українця, оскільки сума придбаного значно відрізнялася від заявлених офіційних доходів і становить 20 мільйонів гривень.

За інформацією Головного управління Державної фіскальної служби в Харківській області, операції, здійснені чоловіком, мають ознаки легалізації доходів від злочинної діяльності.

Джерела доходів українця перевіряли фахівці підрозділу боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом. За результатами перевірки, дані внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правопорушення кваліфікували за частиною 2 статті 209 Кримінального кодексу України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом).

Наразі триває досудове розслідування в рамках провадження. За рішення суду накладено арешт на гроші українця в сумі понад 26 мільйонів гривень. Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

Якщо вину чоловіка буде доведено в суді, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Україні діє нова афера під виглядом подарунка від "Нової пошти".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

gaaqsws

27 жовтня 2021, 08:09

Я никогда не думал, что буду иметь право на ссуду, которую мне предоставили офицер Педро и его ссудная компания, что было очень гладко и прозрачно в каждом разговоре, который мы проводим в процессе ссуды, я еще раз благодарю его и его кредитную организацию за работу Хорошо сделано, предложив мне ссуду в размере 22 миллионов евро с низкой ставкой 2 годовых, они настоящие, и компания, занимающаяся регистрацией ссуд, с простыми условиями. свяжитесь с кредитной компанией через [email protected] whatsapp: 1-8632310632.


Новини