Головна Новини Суспільство Кримінал Перехожого "викрали" прямо біля ТЦ в Києві: з'явилися подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Перехожого "викрали" прямо біля ТЦ в Києві: з'явилися подробиці

Четверо невідомих нібито заштовхали чоловіка в Mercedes і повезли

16 грудня 2020, 14:46
Поділіться публікацією:

Інцидент стався сьогодні вночі на паркінгу ТЦ "Мандарин". Було близько 1:30, коли четверо невідомих нібито заштовхали перехожого в автомобіль Mercedes і відвезли в невідомому напрямку.

Перехожого "викрали" прямо біля ТЦ в Києві: з'явилися подробиці

Біля ТЦ в Києві "викрали" чоловіка. Фото: dnepr.info

Повідомляється, що охорона торгового центру заявила про можливе викрадення в поліцію.

"Попередньо встановлено, що між чоловіком і групою невідомих осіб виник конфлікт. Через деякий час до них під'їхав Mercedes, куди нібито заштовхали чоловіка. Після цього автомобіль виїхав в невідомому напрямку", — поділився подробицями співробітник охорони.

Також він сказав, що на цей момент ведеться перевірка і з'ясовуються всі деталі того, що сталося, щоб зрозуміти, чи дійсно це було викрадення.

Перехожого ”викрали” прямо біля ТЦ в Києві: з'явилися подробиці - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, охоронець супермаркету врятував життя молодій дівчині. Це сталося в одному з супермаркетів Харкова. Дівчині різко стало погано, і вона втратила свідомість прямо посеред торгового залу. Але охоронці відразу ж побачили це і прийшли їй на допомогу.
Так, в мережі опублікували ролик, в якому можна побачити цей неймовірний порятунок. У дівчини з'явилися судоми, після чого вона впала і сталася зупинка серця. Під опублікованим відео повідомляється, що охоронець на ім'я Олександр  став справжнім героєм в цій ситуації, тому що врятував відвідувачку від зупинки серця.
Ролик триває кілька хвилин, тому можна побачити всі дії, які в цій ситуації зробили небайдужі люди. Так, один з охоронців зробив молодій дівчині непрямий масаж серця, який і допоміг її реанімувати. Після того, як вона змогла піднятися, приїхали медики та надали дівчині подальшу допомогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини