Головна Новини Суспільство Кримінал Опитано понад 180 осіб: Нацполіція дала прес-конференцію щодо розслідування смерті мера Кривого Рогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Опитано понад 180 осіб: Нацполіція дала прес-конференцію щодо розслідування смерті мера Кривого Рогу

Єдиний постріл з близької відстані був фатальним для загиблого

8 вересня 2021, 13:30
Поділіться публікацією:








Як проходить розслідування обставин смерті мера Кривого Рогу розповіли офіцери Нацполіції на брифінгу 7 вересня. Про це повідомляють у прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Опитано понад 180 осіб: Нацполіція дала прес-конференцію щодо розслідування смерті мера Кривого Рогу

Зараз слідство перевіряє дві версії, фото з відкритих джерел

Слідство спростувало версію про умисне вбивство та інсценування самогубства. Залишилася головною версія про самогубство й доведення до самогубства.

Правоохоронці вважають, що причинами суїциду можуть бути проблеми в особистому житті та професійній діяльності.

За словами начальника слідчого управління Головного управління Нацполіції у Дніпропетровській області Олега Сліпчука, поліціянти перевірили записи відеокамер у будинку та зовні на інших будівлях й не виявили нікого стороннього в помешканні мера в ніч перед подією. Записи з камер відправлено на експертизу, що має встановити чи немає на них монтажу.

Постріл стався близько 6:45 — такий висновок зроблено на основі зібраних фактів та показів свідків.

У рамках провадження вже опитано більше 180 людей. Як проінформував заступник начальника управління Головного слідчого управління Нацполіції України Микола Батюк, аналіз крові загиблого не показав наявності алкоголю чи наркотиків. Експертиза встановила, що помер чоловік від одного пострілу з близької відстані. У результаті наскрізного вогнепального поранення від кулі діаметром 7,5 мм пошкоджено серце, легені та ребра.

Деякі експертизи у справі ще тривають. Відомо, що було проведено слідчий експеримент, щоб довести чи спростувати версію вбивства. З огляду на допити, розшукові дії та експеримент слідство відкинуло версію про вбивство.

Наразі слідчі провели обшуки в осіб, що на думку поліції знають чи можуть знати про доведення до самогубства чи суїцид. Вилучені телефони, комп’ютери, флеш-носії передані на експертизи.

Як повідомляв портал "Коментарі", міністр внутрішніх справ розповів про одну з можливих причин смерті мера Кривого Рогу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини