Головна Новини Суспільство Кримінал Оголилась та хотіла сісти на обличчя: на Київщині суд оштрафував жінку за напад на незнайомку
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголилась та хотіла сісти на обличчя: на Київщині суд оштрафував жінку за напад на незнайомку

Суд оштрафував жінку за грубе порушення громадського порядку та винятковий цинізм.

26 жовтня 2023, 15:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

На Київщині жінка напала на незнайомку, побила її та намагалась сісти статевими органами на її обличчя. Суд оштрафував жінку за хуліганство, та виніс вирок сплатити штраф 17 тис. гривень. 

Оголилась та хотіла сісти на обличчя: на Київщині суд оштрафував жінку за напад на незнайомку

Суд оштрафував жінку за грубе порушення громадського порядку. Фото з відкритих джерел

Випадок стався 22 червня близько 21 години на території стадіону Броварського ліцею № 9. Як зазначається у вироку Броварського районного суду Київської області жінка з вікна дому побачила свого чоловіка, який сперечався та почав штурхатись з іншим чоловіком, поруч з яким стояла ще одна жінка.

Саме до цієї самотньої жінки підійшла хуліганка "схопила рукою за волосся та потягнула на себе", внаслідок чого потерпіла впала на спину. Далі жінка вдарила лежачу двічі кулаком по обличчю та, як сказано у судовому вироку з "винятковим цинізмом… безсоромністю продемонструвала статеві органи".

"Сидячи зверху підняла свою спідницю та відвела свою нижню білизну в бік, після чого, почала демонструвати свої статеві органи потерпілій та намагалася доторкнутися статевими органами до обличчя останньої", — зазначено у Броварському суді Київської області.

Броварський районний суд визнав жінку винною за ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство з грубим порушенням громадського порядку з зухвалістю та цинізмом. Як наслідок жінка повинна сплатити штраф на 17 тис. гривень.

Оголилась та хотіла сісти на обличчя: на Київщині суд оштрафував жінку за напад на незнайомку - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що неймовірно жорстокий випадок стався у Чехії, де чоловік з України підірвав петарду в області статевих органів жінки.

Також "Коментарі" писали про чоловіка, який у прямому ефірі застрелив колишню дружину. Вбивцею виявився відомий блогер, який все зняв на камеру, а потім публікував ефіри під час втечі від поліції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

27 жовтня 2023, 16:05

Цілковита маячня. Федоричев бреше нагло! Хто ж йому продать ППО? У воєнторгах такі речі не продаються.


Новини