Головна Новини Суспільство Кримінал Обвинувачений у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко намагався накласти на себе руки просто в суді (ВІДЕО 18+)
commentss НОВИНИ Всі новини

Обвинувачений у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко намагався накласти на себе руки просто в суді (ВІДЕО 18+)

Родичі загиблої дівчинки вважають, що спроба суїциду підсудного — всього лише гра на публіку

20 січня 2021, 12:30 comments2645
Поділіться публікацією:








Сьогодні, 20 січня, відбулося чергове засідання у справі вбитої 11-річної Даші Лук'яненко, жительки Одеської області. Суд нарешті повинен був винести справедливий вирок обвинуваченому Миколі Тарасову. Втім, підсудний був іншої думки. Як повідомляє видання "Думська", Тарасов намагався накласти на себе руки прямо на очах у суддів і журналістів.

Обвинувачений у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко намагався накласти на себе руки просто в суді (ВІДЕО 18+)

Микола Тарасов знаходиться під слідством уже півтора року. Фото із відкритих джерел

Нагадаємо, що Миколу Тарасова звинувачують у жорстокому вбивстві неповнолітньої Даші Лук'яненко. Трагедія сталася 13 червня 2019 року в смт Іванівка Одеської області. Дівчинку, яка зникла по дорозі додому, сотні людей шукали близько тижня. В результаті тіло Даші було виявлено у вигрібній ямі біля будинку Тарасова.

Обвинувачений у вбивстві 11-річної Даші Лук'яненко намагався накласти на себе руки просто в суді (ВІДЕО 18+) - фото 2

При затриманні тоді ще 22-річного Миколи, йому пред'являли підозри відразу за кількома статтями: викрадення, зґвалтування неповнолітньої, умисне вбивство і наруга над тілом. Перші судові засідання розпочалися взимку 2020 року. Вони не завжди йшли гладко, деякі з адвокатів Тарасова відмовлялися від його захисту або не були на засіданнях вчасно. І все ж сім'я загиблої Даші продовжувала домагатися справедливого покарання.

І ось, 20 січня 2021 року Роздільнянський суд Одеської області повинен був нарешті винести вирок. Відзначимо, що прокуратура вимагає для Тарасова довічного ув'язнення.

Під час засідання, коли журналісти намагалися взяти коментар у підсудного, той встав і заявив, що не вбивав дівчинку. Потім він спробував перерізати собі горло невідомим гострим предметом.

"Сьогодні я помру і поставлю крапку, я, а не суд", — безпосередньо перед спробою суїциду повідомив Тарасов.


Пресу негайно змусили залишити приміщення, а обвинуваченого забрали в лікарню, щоб надати медичну допомогу. Буквально протягом пів години Тарасова під конвоєм привезли назад, уважно обшукали й знову відправили в зал суду. Повідомляється, що особливих ушкоджень при спробі суїциду чоловік собі не завдав.

Наразі час судове засідання триває.

Раніше "Коментарі" розповідали, що в Слов'янську розкрили страшне потрійне вбивство: загинула вся сім'я.

Також на порталі можна дізнатися подробиці смерті одного з найжахливіших серійних вбивць Америки Семюеля Літла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини