Головна Новини Суспільство події Вирізав усю родину: У Слов'янську розкрили страшне потрійне вбивство
commentss НОВИНИ Всі новини

Вирізав усю родину: У Слов'янську розкрили страшне потрійне вбивство

Співробітники поліції і прокуратури Донецької області розкрили вбивство сім'ї, вчинене в Слов'янську 19 грудня

23 грудня 2020, 01:12 comments1234
Поділіться публікацією:

Правоохоронці вийшли на слід і затримали причетного до вбивства всієї родини зловмисника. Вбивство сталося в Слов'янську.

Вирізав усю родину: У Слов'янську розкрили страшне потрійне вбивство

ФОТО: З відкритих джерел

За версією правоохоронців, рані судимий чоловік прийшов в гості і вбив свого знайомого, а потім — його співмешканку і 79-річну матір. Співробітники поліції і прокуратури Донецької області приїхали на виклик і виявили чоловіка з ознаками насильницької смерті.

Під час оперативних заходів поліцейські встановили особу загиблого, а також виявили тіла ще двох убитих жінок з ножовими пораненнями.

За версією правоохоронців, що напередодні потерпілий запросив до себе в гості 26-річного раніше судимого знайомого. Чоловіки вирушили в супермаркет, але по дорозі посварилися і гість задушив чоловіка мотузкою. Щоб прибрати сліди свого перебування, чоловік повернувся в квартиру, де проживав чоловік, убив його співмешканку і його мати, перерізавши їм горло. Намагаючись уникнути відповідальності за потрійне вбивство, підозрюваний переховувався від поліції у знайомих.

За фактом вбивства порушено кримінальне виробництво. Чоловік затриманий.

Як повідомляли "Коментарі", керівництво ГУНП в Миколаївській області, слідчо-оперативна група і керівництво Заводського відділу поліції, судово-медичний експерт і прокурор попередньо встановили, що 58-річний чоловік застрелив свою дружину і покінчив життя самогубством . Зброя, знайдене на місці події, відправлено на експертизу.

Крім того, у Львові загинули двоє людей через відключення апаратів ШВЛ в лікарні. Під час моніторингу соцмереж, правоохоронці виявили обговорення смерті місцевих жителів міста Жовква, які просто задихнулися через те, що в лікувальному закладі понад годину було відсутнє електропостачання, через що апарати ШВЛ не функціонували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор

23 грудня 2020, 01:50

Европейские лжегуманисты навязывают всем государствам отмену смертной казни, игнорируя священное право невинно убиенных на справедливое возмездие. Отменив смертную казнь, государство отказывается от защиты своих граждан от посягательства преступников на их жизнь. И хотя большинство граждан выступают против отмены смертной казни за умышленное убийство, власти не хотят проводить референдум. В чем же их гуманность и демократизм? Поэтому родственники убитых должны предъявлять судебные иски к государству, отменившему смертную казнь, за отказ от защиты высшей ценности общества - права человека на жизнь. Защищать жизнь честного человека - это первейшая обязанность государства. Вместо этого оно защищает жизни убийц, отменив смертную казнь.


Новини