Головна Новини Суспільство Кримінал Нардеп прокоментував загибель військових в Дніпрі та розповів, яких заходів треба вжити
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп прокоментував загибель військових в Дніпрі та розповів, яких заходів треба вжити

Гетманцев наголосив, що з військовими треба проводити психологічну роботу, коментуючи трагедію в Дніпрі

27 січня 2022, 11:02
Поділіться публікацією:

Вранці 27 січня в Дніпрі військовий відкрив вогонь з автомата по військовослужбовцях. Від вогнепальних поранень на місці померло п'ять осіб, з яких одна цивільна людина. Ще п'ятеро людей з ранами госпіталізовані до закладів медицини. В прес-службі Державного бюро розслідувань повідомили, що за фактом розпочато кримінальне провадження за пунктом 1 та пунктом 4 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Наразі вже затримано чоловіка, який ймовірно стріляв у військових.

Нардеп прокоментував загибель військових в Дніпрі та розповів, яких заходів треба вжити

Затримали ймовірного підозрюваного у вбивстві військовослужбовців, фото ГБР

Народний депутат від партії "Слуга народу" Данило Гетманцев повідомив, що створювати тимчасову слідчу комісію для розслідування цієї трагедії депутати не будуть. Про це відомо з брифінгу в стінах Верховної Ради.

"ТСК не будемо створювати, бо це точно не про політику питання. Це питання про те, аби зробити вірні висновки і притягнути до відповідальності винного", — наголосив нардеп.

Крім того, політик висловив співчуття рідним загиблих та підкреслив, що це величезна трагедія.

"Які б не були мотиви, це жахливий злочин, жахлива трагедія. Якщо людина є психічно здоровою, то ми повинні максимально жорстку кримінально-правову оцінку дати такому діянню і вжити заходів, щоб таке не повторювалося. На жаль, такі інциденти трапляються в будь-якій армії світу. Треба провести роботу з керівним складом і роботу щодо підготовки та утримання бійців, роботу психологічну з ними", — додав депутат.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Дніпрі військовий розстріляв десятьох людей. Відомо, що чоловік, який може бути підозрюваним в цьому злочині, родом з Одеської області та служить в Національній гвардії. Слідчі дії тривають, на місці трагедії працюють криміналісти. Про підозру ще нікому не повідомили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини