Головна Новини Суспільство Кримінал На Миколаївщині затримали керівника екоінспекції: у чому його підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

На Миколаївщині затримали керівника екоінспекції: у чому його підозрюють

Прокурори Миколаївської обласної прокуратури розкрили злочин посадовця, що опікувався екологією в області

19 серпня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

У Миколаєві знову затримання чиновників. Прокурори Миколаївської обласної прокуратури розкрили злочин посадовця, що опікувався екологією в області. Про це повідомляють у прес-службі Офісу Генерального прокурора. 

На Миколаївщині затримали керівника екоінспекції: у чому його підозрюють

Керівника Держекоінспекції в Миколаєві затримали, фото з відкритих джерел

Під час отримання доларів США правоохоронці затримали мешканця Миколаєва, що обіймає посаду виконувача обов’язків начальника управління Державної екологічної інспекції Південно-західного округу.

Також відомо, що спільником чиновника був засновник однієї з місцевих громадських організацій (ГО). Слідчі з'ясували, що інспектори Держекоінспекції виявили порушення природо-охоронного законодавства на автозаправних станціях (АЗС). Тоді у тимчасово виконуючого обов'язки з'явився план як отримати з правопорушення власну вигоду. Чоловік разом з засновником ГО пообіцяли директору АЗС не виписувати штраф, якщо той виплатить їм 5 тисяч доларів США.

Відомо, що частину винагороди керівник АЗС передав підозрюваним раніше. Іншу частину в розмірі 4 тисячі доларів він мав передати 18 серпня в Одесі.

Під час передачі цієї суми підозрюваних і затримали правоохоронці в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Обом затриманим буде оголошено підозру в одержанні неправомірної вигоди (частина 3 статті 368 Кримінального кодексу України).

Слідчий суддя обиратиме запобіжні заходи підозрюваним. Досудове розслідування у провадженні проводять слідчі Державного бюро розслідувань в Миколаєві.

Як повідомляв портал "Коментарі", ув'язненням або величезним штрафом каратимуть за "чорне" видобування корисних копалин в Україні. Також ми писали про викриття Національним антикорупційним бюро чиновників Миколаївської міської ради, які у змові з керівниками приватних фірм привласнили 27 мільйонів гривень під час реконструкції площі в центрі міста.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини