Головна Новини Суспільство Кримінал На Херсонщині іноземець зґвалтував маленьку дівчинку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

На Херсонщині іноземець зґвалтував маленьку дівчинку: подробиці

Свій злочин зловмисник зняв на камеру

16 лютого 2022, 18:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Херсонській області судитимуть чоловіка, який підозрюється у зґвалтуванні малолітньої дитини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Херсонської області.

На Херсонщині іноземець зґвалтував маленьку дівчинку: подробиці

Поліція. Фото: Pixabay

Як з'ясували співробітники правоохоронних органів, восени минулого року зловмисник, залишившись наодинці з дочкою своєї співмешканки, скоїв зґвалтування. Злочин чоловік зняв на камеру.

Про те, що сталося, постраждала розповіла своїй старшій сестрі, яка негайно звернулася до поліції. Правоохоронці встановили особу та затримали підозрюваного. Ним виявився 30-річний іноземець.

Наразі чоловік перебуває під вартою в очікуванні рішення суду. Прокуратура направила до суду обвинувальний акт.

Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що біля американського кордону десятки людей влаштували кривавий протест. Мігранти зашили собі роти, шукаючи прохід від Мексики до США. Мігранти, в основному жителі Центральної та Південної Америки, допомагали одне одному зашити губи за допомогою голок і пластикових ниток.

Читайте також про те, що лікар розповів, чи потрібно бити антибіотики при коронавірусі, якщо ви не госпіталізовані. Зазначається, що антибіотики у таблетках також демонструють хорошу ефективність. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" писав про те, хто винен у тому, що Мінські угоди не працюють : українці відповіли. Кожен п'ятий житель України зовсім не знайомий зі змістом Мінських домовленостей. Більшість з опитаних звинувачує у цьому Російську Федерацію. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини