Головна Новини Суспільство Кримінал Медик з Одеси зберігав дитячу порнографію: яке покарання йому загрожує
commentss НОВИНИ Всі новини

Медик з Одеси зберігав дитячу порнографію: яке покарання йому загрожує

У будинку підозрюваного мешканця Одеси правоохоронці провели обшуки

18 серпня 2021, 14:30
Поділіться публікацією:

Медик з Одеси зберігав дитячу порнографію: яке покарання йому загрожує

Одесита підозрюють в зберіганні порнографії, фото з відкритих джерел

Кіберполіціянти Управління протидії кіберзлочинам в Одеській області виявили у чоловіка електронні файли з дитячою порнографією. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління поліції в Одеській області.

Відомо, що 59-річного одесита, що працює сімейним лікарем, запідозрили в протизаконних діях. У будинку підозрюваного мешканця Одеси правоохоронці провели обшуки.

У результаті обшуків на електронних носіях, що належать чоловіку, знайшли значний обсяг порнографічного матеріалу. Повідомляється, що чоловік зберігав крім інших компрометуючих файлів кілька десятків порнографічних світлин з неповнолітніми дітьми.

За фактом відкрито провадження за частиною 1 статті 301-1 Кримінального кодексу України. Вилучені електронні матеріали передано на судово-мистецтвознавчу експертизу.

Одеситу вже оголосили про підозру в отриманні доступу до дитячої порнографії з використанням інформаційно-телекомунікаційних систем чи технологій, умисному зберіганні, ввезенні в Україну, перевезенні чи іншому переміщенні дитячої порнографії без мети збуту чи розповсюдження. Чоловікові суд обиратиме запобіжний захід.

Якщо вину медика доведуть в суді, то йому загрожує арешт на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк від двох до шести років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування у рамках провадження триває. Поліцейські будуть визначати особистості дітей на фото і яким чином медик отримав порнографічні матеріали.

Як повідомляв портал "Коментарі", проєкт ЮНІСЕФ щодо захисту малолітніх жертв злочинів реалізовують в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини