Головна Новини Суспільство Кримінал Колишньому прокурору повідомили про підозру: що йому інкримінують
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишньому прокурору повідомили про підозру: що йому інкримінують

Слідчі дії у провадженні ще тривають

28 жовтня 2021, 15:40
Поділіться публікацією:

Колишній працівник правоохоронних органів обіймав посаду в анексованому Криму та працював там. Заочно йому оголосили підозру, адже чоловік працює в Російській Федерації на посаді керівника прокуратури Республіки Адигея. Про це повідомляють в прес-службі Офісу генерального прокурора.

Колишньому прокурору повідомили про підозру: що йому інкримінують

Досудове розслідування проводить СБУ, фото Facebook

Підозрюють колишнього українського прокурора в державній зраді. Відомо з матеріалів слідства, що в 2014 році підозрюваний перебував на посаді керівника одного з відділів прокуратури в Севастополі. Пізніше він став виконувачем обов'язків очільника прокуратури міста при окупаційній владі.

В правоохоронних органах він пропрацював 13 років до моменту анексії півострова. Підозрюють чоловіка в тому, що він сприяв роботі органів влади РФ в Криму та сприяв захопленню територій окупантами.

З травня 2014 року його призначили очільником міської прокуратури Севастополя, на цій посаді він пропрацював чотири роки.

Після чого отримав звання державного радника юстиції 2 класу органів прокуратури РФ. Служба безпеки України проводить розслідування в рамках відкритого провадження за частиною 1 статті 111 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв портал "Коментарі", махінацію з землею у Києві на мільйон доларів викрило СБУ. Спецоперація із затримки організованого угрупування махінаторів відбулась 28 жовтня 2021 р. у столиці. Правоохоронці знешкодили зловмисників, які незаконно заволоділи землею міської громади. Їх затримали під час передачі сумки з одним мільйонів доларів. Підозрювані реалізували давно відомий злочинний механізм. Вони підробляли низку документів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини