Головна Новини Суспільство Кримінал Колишнім працівникам Netflix оголосили звинувачення: в чому їх підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишнім працівникам Netflix оголосили звинувачення: в чому їх підозрюють

Правопорушення були здійснені впродовж періоду з 2016 до 2019 рік

20 серпня 2021, 16:20
Поділіться публікацією:

Трьом колишнім інженерам-програмістам компанії оголошено звинувачення в торгівлі конфіденційною інформацією про зростання абонентів Netflix. Про це повідомляють у пресслужбі Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC). Там провели детальне розслідування й виявили порушення.

Колишнім працівникам Netflix оголосили звинувачення: в чому їх підозрюють

Прокуратура Західного округу відкрила договірні виробництва, фото з відкритих джерел

Одного з програмістів підозрюють в організації схеми торгівлі непублічною інформацією Netflix. Правопорушення були здійснені впродовж кількох років, з 2016 до 2019 року. Від продажу даних чоловіки нібито отримали 3 мільйони доларів США.

Центр аналізу та виявлення ринкових зловживань Комісії з цінних паперів та бірж виявив незаконну схему торгівлі за допомогою інструментів аналізу даних для виявлення успішних торгів трейдерів.

За словами директора регіонального офісу Комісії у Сан-Франциско Ерін Шнайдер, працівники компанії були учасниками цієї схеми та заробили гроші продаючи цінну, незаконно присвоєну інформацію про Netflix.

Наразі скаргу про виявлені правопорушення Комісія з цінних паперів та бірж США направила до федерального суду в Сіетлі.

Трьох чоловіків звинувачують у порушенні положень розділу 10 (b) Закону "Про біржі цінних паперів 1934 року" та правила 10b-5 відповідно до нього.  Відомо, що прокуратура США у Західному окрузі Вашингтона відкрила кримінальні провадження щодо порушників. Підозрюваним загрожують штрафи та ув'язнення.

Як повідомляв портал "Коментарі", Україна придбала криголам James Clark Ross для потреб українських антарктичних досліджень. Судно прибуде в Україну, у порт Одеси, на початку осені вже під прапором нашої країни. Зараз криголам перебуває в Данії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини