Головна Новини Суспільство Кримінал Киянку покарають за систематичне фільмування малолітньої доньки у порно
commentss НОВИНИ Всі новини

Киянку покарають за систематичне фільмування малолітньої доньки у порно

Молода жінка впродовж двох років безкарно розбещувала власну доньку

8 вересня 2021, 15:13
Поділіться публікацією:

Киянку покарають за систематичне фільмування малолітньої доньки у порно

У Києві матір понесе покарання за виготовлення дитячої порнографії, фото із відкритих джерел

На лаві підсудних опинилась 28-річна киянка, яка для порнографічних роликів знімала на відео власну малолітню доньку. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури у Facebook.

Молода  жінка, що проживає у Деснянському районі столиці, два роки поспіль займалась розбещенням 5-річної дівчинки та знімала це на фото і відео, щоб потім поширювати в інтернеті дитячу порнографію. головною героїнею якої стала 5-річна донька підсудної.

Порнографічні фото- та відеоматеріали киянка зберігала на смартфоні та численних флеш-накопичувачах, що стало доказом вчинення жінкою протиправної діяльності.

Дії горе-матері слідством кваліфіковано відповідно до ч. 2 ст. 156 "Вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку, членами сім’ї чи близькими родичами", та ч. 4 ст. 301 "Виготовлення, зберігання, перевезення чи інше переміщення творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції, комп'ютерних програм порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження" КК України.

Якщо суд винесе обвинувальний вирок, жінка буде піддана покаранню у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що правоохоронці із кіберполіції Одеської області викрили 59-річного медичного працівника, який зберігав безліч порнографічних матеріалів, у тому числі й із дітьми. Зараз триває досудове розслідування, в ході якого поліціянти планують встановити, яким чином сімейний лікар отримав доступ до дитячої порнографії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини