Головна Новини Суспільство Кримінал Хотіла допомогти онукові: чому проти мешканки Черкащини відкрили провадження
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотіла допомогти онукові: чому проти мешканки Черкащини відкрили провадження

Дитина впала з купи цегли у дворі й забилася головою

30 серпня 2021, 10:45
Поділіться публікацією:

Літній жінці оголошено про підозру за фактом залишення малолітньої дитини в небезпеці. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Черкаській області.

Хотіла допомогти онукові: чому проти мешканки Черкащини відкрили провадження

Жінка не відвезла онука до лікарів, фото Нацполіції

Мешканка Черкаського району подзвонила до медиків та повідомила, що її семирічний онук без свідомості. На місце приїхала "швидка", дитину госпіталізували до реанімаційного відділення Черкаської обласної дитячої лікарні.

Як повідомляється, у дитини забійна рана голови та подряпини. Лікарі надають хлопчику медичну допомогу.

Дитина впала з купи цегли у дворі, де проживає жінка, та забилася. Після інциденту бабуся не повезла потерпілого до лікарні, а надавала домедичну допомогу вдома. Коли жінка побачила, що онук без свідомості, то злякалася та викликала медиків.

Відомо, що батьки дитини проживають в Києві й відвезли сина бабусі. Сім’я на обліку в поліції не перебувала.

За фактом відкрито провадження за частиною 3 статті 135 (залишення у небезпеці) Кримінального кодексу України. Жінці повідомили про підозру в тому, що вона залишила малолітню дитину в небезпеці, що спричинило тяжкі наслідки.

В рамках слідства буде проведено судово-медичну експертизу. Наразі підозрюваній обирають запобіжний захід. Бабусі хлопчика загрожує позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Як повідомляв портал "Коментарі", лікар-інфекціоніст назвав новий симптом COVID-19. Збільшилася кількість хворих, в яких спочатку
розлад шлунково-кишкового тракту. У таких людей теж фіксують діагноз "коронавірусна хвороба". На сьогодні в Україні більшість хворих на COVID-19 мають серйозні ураження легень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини