Головна Новини Суспільство Кримінал Хочете у парк - платіть: на Херсонщині затримали чиновника
commentss НОВИНИ Всі новини

Хочете у парк - платіть: на Херсонщині затримали чиновника

Наразі тривають слідчі дії у рамках кримінального провадження

26 серпня 2021, 18:00
Поділіться публікацією:

Хочете у парк - платіть: на Херсонщині затримали чиновника

Затриманий - депутат Мелітопольської міської ради, фото Нацполіції

Чиновника з Херсонщини затримали на отриманні коштів. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Операцію затримання проводили працівники управління стратегічних розслідувань. На гарячому в порядку статті  208  Кримінального процесуального кодексу України викрили виконувача обов'язки директора національного природного парку.

Як виявилося, чоловік є чинним депутатом Мелітопольської міської ради. Ймовірно, чиновник швидко розібрався, що на новій посаді можна нагріти руки. За дозвіл проїхати туристичним автобусам на острів, що розташований на території національного парку "Приазовський", чиновник нібито вимагав гроші від приватних перевізників.

За матеріалами слідства відомо, що ціни на дозволи різнилися в залежності від пасажиромісткості автобусів. Затримали чиновника 26 серпня під час отримання шести тисяч гривень від перевізника.

Чоловікові повідомлять про підозру за частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Якщо провину чоловіка буде доведено в суді, йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Наразі тривають слідчі дії у рамках кримінального провадження.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Миколаївщині затримали керівника екоінспекції. Під час отримання доларів США правоохоронці арештували мешканця Миколаєва, що обіймав посаду виконувача обов’язків начальника управління Державної екологічної інспекції Південно-західного округу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини