Головна Новини Суспільство Кримінал Діаманти в трусах: в Борисполі затримали пару контрабандистів
commentss НОВИНИ Всі новини

Діаманти в трусах: в Борисполі затримали пару контрабандистів

Чоловік і жінка сховали діаманти в спідній білизні

27 листопада 2020, 09:46
Поділіться публікацією:

Прикордонники затримали контрабандистів, які намагалися ввезти в Україну діаманти на суму близько 15 млн гривень. Інцидент стався в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Діаманти в трусах: в Борисполі затримали пару контрабандистів

Так, згідно з інформацією співробітників прикордонної служби, двоє громадян України — 50-річний чоловік і 43-річна жінка — прибули до "Борисполя" авіарейсом зі Стамбула. При проходженні контролю з'ясувалося, що пара таємним чином намагалася перевезти дорогоцінне каміння. Причому, заховати їх вирішили глибоко під одягом.

"Винахідливі українці, щоб приховано перемістити дорогі камені через кордон, сховали їх у спідній білизні", — йдеться в повідомленні.

Партія "блискіток"  заважила майже 40 грамів. Камені були різної форми та огранки, зберігалися в шести пакетиках. За попередньою оцінкою, вартість каменів може досягати 15 млн грн.

Раніше в Борисполі затримали студентку, яка намагалася ввезти валюту в сумі 1,8 мільйона гривень. При проходженні митного контролю дівчина вибрала "зелений коридор", тобто смугу руху, яка передбачає відсутність предметів для декларування. Але правоохоронці звернули увагу на поведінку порушниці — дівчина висловлювала явне хвилювання і, її речі були оглянуті. В результаті повсюдно — в кишенях, у відділеннях ручної поклажі, жіночій сумочці виявили пачки купюр номіналом по 100 доларів США на загальну суму майже 80 тис.

Як повідомляв портал "Коментарі", двоє жителів Кривого Рогу підійшли до "бізнесу" креативно: для переміщення наркотиків за кордон вони задіяли сучасну техніку — дрони.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини