Головна Новини Суспільство Кримінал Чому мешканець Вінницької області спалив живцем чоловіка, що пересувався на милицях
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому мешканець Вінницької області спалив живцем чоловіка, що пересувався на милицях

Вогняна помста родичу: підозрюваний видавав подію за нещасний випадок

13 вересня 2021, 21:50
Поділіться публікацією:








Молодик вчинив цинічний злочин та намагався видати пожежу в домі родича за нещасний випадок. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Чому мешканець Вінницької області спалив живцем чоловіка, що пересувався на милицях

Хлопець підпалив родича за образу, фото Нацполіції

Як повідомляється, 25-річний підозрюваний посварився із родичем через побутові питання. Родич сказав у ході сварки те, що не сподобалося затриманому. Тоді молодий чоловік вирішив жорстоко помститися. Не довго думаючи підозрюваний прихопив із собою каністру з бензином та сірники й повернувся у будинок кривдника.

Повідомляється, що молодик чатував під будинком поки господар засне. Потім хлопець зайшов до кімнати, облив сплячого бензином та підпалив.

Пожежу у селі Дубовець помітили односельці та викликали пожежників. Після гасіння вогню було виявлено в ліжку труп загиблого. Відомо, що загинув у вогні 56-річний місцевий мешканець, що мав інвалідність та пересувався за допомогою милиць. Подія трапилася 11 вересня.

Слідчі карного розшуку під час вивчення місця події та причин трагедії, а також спираючись на висновки експертів, з'ясували, що смерть чоловіка — це умисне вбивство. Адже біля ліжка в кімнаті палій лишив каністру з-під бензину.

За словами затриманого 25-річного раніше судимого хлопця, родичі спочатку розпивали алкогольні напої, а потім посварилися. Спочатку хлопець говорив, що то нещасний випадок, мовляв, напевно родич палив у ліжку, але потім зізнався, його затримали поліціянти.

Слідчий суддя обрав підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Хлопцю інкримінують вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство).

Підозрюваний раніше відбував покарання за крадіжки. Незадовго до вбивства він звільнився із місць позбавлення волі. Якщо вина чоловіка буде доведена у суді, йому загрожує ув'язнення на строк до 15 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", деяких українців за ґратами годуватимуть примусово.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини