Головна Новини Суспільство Кримінал Чоловік намагався втекти з України: прикордонники знайшли його паспорт в неочікуваному місці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік намагався втекти з України: прикордонники знайшли його паспорт в неочікуваному місці

Прикордонники виявили порушника, який намагався незаконно виїхати з України.

30 січня 2024, 11:18
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Працівники Державної прикордонної служби на Закарпатті затримали 22-річного чоловіка, мешканця Кривого рогу, який намагався незаконно перетнути кордон через гірську ділянку та потрапити в Румунії. Під час обшуку прикордонники знайшли його паспорт в неочікуваному місці.

Чоловік намагався втекти з України: прикордонники знайшли його паспорт в неочікуваному місці

Закордонний паспорт громадянина України. Фото з відкритих джерел

Прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського району розповіли про плани українця перетнути незаконно кордон. 

"Надивившись у мережі інтернет відео-інструктажів щодо гірського туризму, молодик самостійно склав собі маршрут руху з України в Румунію Карпатським високогір’ям та вирушив у подорож", — пояснюють у ДПСУ.

Чоловік спланував не лише маршрут, але й підготувався до зустрічі з прикордонниками, тому заховав закордонний паспорт в запіканці.

"Українець мав з собою внутрішній паспорт, а щоб при зустрічі із прикордонниками приховати справжню мету прибуття на Закарпаття, паспорт громадянина України для виїзду за кордон вирішив сховати у боксі з їжею. Документ, запакований у поліетилен прикордонники виявили під час огляду речей молодика", — зазначили у прикордонній службі.

Як з’ясувалось мандрівник планував перетнути кордон України та Румунії, а згодом вирушити до Німеччини. На чоловіка склали протокол про адміністративне порушення за незаконний перетин кордону або ж спробу його незаконного перетину. Справу відправили до суду.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прикордонники пояснили ситуацію з вимаганням документів ТЦК при перетині кордону.

Також "Коментарі" писали, що в СБУ дізнались, скільки платять ухилянти для незаконного перетину кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини