Головна Новини Суспільство Кримінал Чоловік на Вінниччині намагався зґвалтувати дівчину, але був зґвалтований її батьком
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік на Вінниччині намагався зґвалтувати дівчину, але був зґвалтований її батьком

Ямпільський районний суд визнав винним чоловіка за зґвалтування знайомого.

18 вересня 2024, 10:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

У Вінницькій області стався інцидент за участю двох чоловіків. Виявилось, що один з чоловіків пригадав сексуальні домагання знайомого до доньки та вирішив зґвалтувати чоловіка. Про це йдеться у вироку Ямпільського районного суду Вінницької області.

Чоловік на Вінниччині намагався зґвалтувати дівчину, але був зґвалтований її батьком

На Вінниччині зґвалтували чоловіка. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє ТСН, на Вінниччині Ямпільський районний суд виніс вирок у справі про чоловіка, який зґвалтував свого знайомого. Під час судового засідання чоловік пояснив свій вчинок тим, що "помстився через те, що потерпілий чіплявся до його доньки".

"Перебуваючи у стані алкогольного сп`яніння, 23 липня 2024 року він прийшов додому до потерпілого, де ще випив, після чого згадав, що два роки тому потерпілий мацав за геніталії його доньку й сусідську дівчинку", — йдеться в заяві суду.

Жертва нападника мала проблеми з опорно-руховим апаратом, чим скористався чоловік та зґвалтував знайомого.

"Він вирішив йому помститися і вдарив потерпілого долонею по голові, після чого той упав з пенька. Оскільки потерпілий опирався, подолавши його опір, він висунув свій статевий орган і почав знущатися з потерпілого", — повідомлено у вироку суду.

На судовому засіданні підсудний заявив про своє каяття та повідомив, що здійснює догляд за чоловіком, який став його жертвою. Потерпілий у суді вибачив нападнику. 

Ямпільський районний суд визнав винним чоловіка за ч. 1 ст. 152 КК України про зґвалтування та оголосив йому вирок — 2 роки іспитового терміну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський турист намагався зґвалтувати корову в Таїланді.

Також "Коментарі" писали про те, що українським суддям дозволили використовувати у роботі штучний інтелект.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини