Головна Новини Суспільство Кримінал Четверо загиблих: в Запоріжжі затримали екс-керівника лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Четверо загиблих: в Запоріжжі затримали екс-керівника лікарні

Підозрюваному суд обирає запобіжний захід

11 листопада 2021, 18:09
Поділіться публікацією:

В Запоріжжі в лютому сталася пожежа в інфекційному відділенні обласної інфекційної лікарні. Тоді загинуло четверо людей, серед яких лікар, що рятувала пацієнтів. Вогонь спалахнув в одній із палат-боксів реанімації. Крім того, внаслідок пожежі постраждали двоє пацієнтів, у них були опіки й вони отруїлися чадним газом.

Четверо загиблих: в Запоріжжі затримали екс-керівника лікарні

На місці працювали працівники Служби порятунку, фото ДСНС

Після інциденту головний лікар закладу переховувався від правоохоронців, його подали в розшук. 10 листопада чоловіка затримали поліціянти, про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції в Запорізькій області.

Затримання відбулося в порядку статті 191  Кримінального процесуального кодексу України. Суд обиратиме йому міру запобіжного заходу. Прокурори клопотатимуть про тримання підозрюваного під вартою.

Чоловікові інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 270 та частиною 2 статті 272  Кримінального кодексу. Тобто екскерівника лікарні підозрюють в порушенні вимог пожежної або техногенної безпеки, що спричинило загибель людей.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Запоріжжі чоловік зґвалтував 6-річну дівчинку. Чоловік прийшов у гості до знайомої й чіплявся до її доньки. Про розбещення повідомила до поліції мати потерпілої. Чоловікові інкримінують згвалтування дитини, його затримали.

Також ми писали, що в Запоріжжі дівчинка 11 хвилин реанімувала маму, в якої зупинилося серце. Поради та рекомендації дитині надавала чергова, що отримала виклик від дівчинки. Поки прибула бригада медиків, дитина проводила реанімаційні дії. Однак жінка все одно померла в лікарні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини