Головна Новини Суспільство Кримінал Нові подробиці про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової на Херсонщині (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Нові подробиці про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової на Херсонщині (ОНОВЛЕНО)

Підозрюваному обрано запобіжний захід

15 березня 2021, 15:46 comments2277
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що чоловік, який може бути причетним до вбивства семирічної Марії Борисової з Херсонської області проживав неподалік від батька дівчинки, а також був знайомий із родиною. Зараз чоловік підозрюється у вбивстві і зґвалтуванні дитини, передає кореспондент ТСН.ua.

Нові подробиці про підозрюваного у вбивстві Марії Борисової на Херсонщині (ОНОВЛЕНО)

Марія Борисова - фото з відкритих джерел

За словами начальника поліції Херсонській області Олександра Прокудіна, чоловік залишив свої ДНК на мішку, в якому виявили бездиханне тіло малолітньої дівчинки. Повідомляється, що він спілкувався з батьками вбитої дитини. Глава поліції області також спростував чутки місцевих жителів про те, що правоохоронцями був затриманий невинний.

"Після того, як тіло Марії знайшли, і були відомі висновки експерта, кримінальне провадження змінили з вбивства дитини на вбивство, пов'язане з сексуальним насильством і згвалтування дитини", — заявив він.

За словами Прокудіна, виключно за результатами експертиз, 14 березня було повідомлено про підозру 62-річному чоловікові, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Чоловік залишив місця позбавлення волі у 2005 році. Начальник поліції також додав, що нещодавно підозрюваний притягався до адміністративної відповідальності. Чоловік жив поруч з батьком дитини, є його другом, і жив також на одній вулиці з убитою Марією Борисовою.

Повідомляється, що чоловік жив сам. Його квартиру і підсобні приміщення під час пошуків перевіряли, але дівчинки там не було. Зараз з'ясовують, де він ховав тіло. Після зникнення Марії він був одним з шести чоловіків, яких особливо ретельно перевіряли слідчі.

У виданні також повідомили, що 14 березня чоловікові обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство у справі вбивства семирічної дівчинки ще триває. Затриманий не дає жодних коментарів. 

Нагадаємо, що зниклу 7 березня в Херсонській області Марію Борисову шукали чотири доби. Тіло виявили в тому ж селі, де проживала дитина. Його помістили в мішок і заховали за старим сараєм. В ході розслідування правоохоронці допитали всіх жителів села, де жила дівчинка, кілька десятків людей пройшли детектор брехні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

катя

16 березня 2021, 21:48

розорвать на 2 части и отдать собакам

катя

16 березня 2021, 21:46

убыть мало такую суку пусть ему сделают также как он сделал бедной девочке


Новини