Головна Новини Суспільство Кримінал Бойовики обстріляли Мар’їнку: пошкоджені будинки мирних мешканців
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики обстріляли Мар’їнку: пошкоджені будинки мирних мешканців

Українська сторона Спільного центру з контролю та координації режиму припинення вогню зафіксувала пошкодження будівель

21 травня 2021, 15:11
Поділіться публікацією:

На Донбасі під обстріл бойовиків потрапили будинки мешканців прифронтової Мар’їнки. Вогонь вели з окупованого Донецька. Про це повідомляє пресцентр штабу Операції об’єднаних сил.

Бойовики обстріляли Мар’їнку: пошкоджені будинки мирних мешканців

Наслідки обстрілу Мар’їнки. Фото: штаб ООС

Обстріл стався ввечері 20 травня. Бойовики обстріляли прифронтову Мар’їнку зі станкового протитанкового гранатомета. Вогонь вівся з шахти Трудівська в окупованому Донецьку. Біля двох будинків вибухнули шість гранат. Внаслідок обстрілів пошкоджені будинки на вулиці Донецька, 19 та 21, а також по вулиці Москалевського, 22. У двох домівках снаряди влучили в дах, в іншому — осколками посічені вікна. Снаряди також розірвались на подвір’ї.

"21 травня цього року офіцери спостережної групи "Мар’їнка" української сторони СЦКК здійснили фотофіксацію та верифікацію наслідків зазначеного обстрілу. Було виявлено пошкодження вікна в одному з будинків по вул. Донецька, 19 та даху обох будинків. Також виявлено декілька вирв від вибухів гранат", — повідомили в штабі ООС.

Внаслідок обстрілів постраждалих немає.

Це вже другий обстріл Мар’їнки за травень, зазначили в штабі ООС. На початку місяця окупанти випустили по цьому населеному пункту шість снарядів з гармати МТ-12 "Рапіра".

Про всі порушення режиму припинення вогню українські військові проінформували Спеціальну моніторингову місію (СММ) ОБСЄ.

Раніше в СММ ОБСЄ зафіксувала шість танків на території Донецької області.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський планує залучити до переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі США. Голова держави також повідомив, що має намір домовитися з президентом РФ Володимиром Путіним та заявив, що заморожувати конфлікт не планує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини