Головна Новини Суспільство Кримінал Блогер Reeflay сильно побив свою дівчину, перед тим, як викинути її на вулицю у мороз - РосЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Блогер Reeflay сильно побив свою дівчину, перед тим, як викинути її на вулицю у мороз - РосЗМІ

Розтин показав, що дівчина померла через крововилив

3 грудня 2020, 16:20
Поділіться публікацією:

У правоохоронних органів Росії є припущення, що блогер Reeflay, (справжнє ім'я чоловіка Стас Решетніков), побив свою дівчину Валентину до такого ступеню, що травми спричинили смерть. Потім хлопець просто виніс її на вулицю, поки дівчина була без свідомості. Валентина Григор'єва померла від переохолодження і через крововилив, отриманий в результаті черепно-мозкової травми. Судмедексперти підтвердили дану версію, адже виявили під час розтину черепної коробки субаеральну гематому. Також при дослідженні шкірних покривів загиблої патологоанатоми виявили безліч шкіряних пошкоджень: синців і саден.

Блогер Reeflay сильно побив свою дівчину, перед тим, як викинути її на вулицю у мороз - РосЗМІ

В правоохоронних органах підтвердили, що Стас вже зізнався у побитті Валентини.

Слідство готує вручення підозри Стасу Reeflay Решетнікову в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю, що спричинило смерть. Є інформація, що хлопець затриманий в адміністративному порядку, але правоохоронці готують клопотання про арешт підозрюваного.

Раніше "Коментарі" писали про те, що російський відеоблогер з ніком Reeflay вів стрім в той час, як позаду нього на дивані лежало тіло вагітної приятельки. Випадок стався в Московській області вчора в першій половині дня.

Також порталу стало відомо, що в організмі дівчини Валентини, яка померла під час прямого ефіру російського блогера Стаса Решетнікова (Reeflay), знайшли наркотичні речовини. За даними російських ЗМІ, незадовго до смерті дівчина вживала амфетамін, канабіс, мефедрон, а також алкоголь. В організмі блогера так само був виявлений алкоголь і мефедрону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини