ЗСУ вдарили Точкою-У по окупантах

Сили оборони стримують настання російського агресора

Депутат Дмитро Разумков розповів про знищення окупантів під містами Бердянськ, що у Запорізькій області. Про це він розповів на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Збройні Сили України завдали удару Точкою-У по аеродрому Бердянська, де загарбники зосередили велику кількість військ.", - пише Дмитро Разумков.

Також по окупантах били штурмовики СУ-25 ВПС ЗСУ.

"Вночі пара українських асів на Су-25 завдали удару по колоні окупанта біля села Перемога, яка йшла захоплювати Бровари.", - каже Разумков.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що на Сумщині російські танки переїхали авто із чоловіком . На Сумщині під колесами танків загинув 47-річний чоловік, який намагався зупинити ворожу техніку. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" писав про шосту добу російського вторгнення : від кого і від чого залежить результат цієї війни. Експерти розповіли, чому незважаючи на продовження агресії російські війська зазнають поразки в Україні. Докладно про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що виїзди з Чернігова зараз заміновані: місто готове до оборони. Чернігів готовий оборонятися від російських військових, які наближаються до міста: мешканців закликають залишатися в укритті. Докладно про це читайте у нашій статті.

Також "Коментарі" повідомляв про те, що окупанти б'ють по найсвятішому : під Києвом снаряд потрапив до пологового будинку. Снаряд потрапив до пологового будинку "Адоніс". Людей встигли евакуювати, однак будівля зазнала значних пошкоджень. Читайте про це на нашому сайті.