Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Знімаємо капелюха: з головної ялинки Києва прибрали неоднозначний аксесуар
commentss НОВИНИ Всі новини

Знімаємо капелюха: з головної ялинки Києва прибрали неоднозначний аксесуар

Ідея прикрасити новорічну ялинку незрозумілою конструкцією у вигляді капелюха викликала шквал критики

13 грудня 2020, 15:50
Поділіться публікацією:

Уже не перший рік організатори свят в Києві радують городян своїм креативом. Так, на догоду новомодним віянням або під впливом поганої екології, підрядники вирішили прикрасити новорічний символ, що став традиційним, незрозумілою конструкцією у вигляді чаклунського капелюха. Це викликало широкий резонанс, як серед жителів Києва, так і серед українців в цілому. Подібний креатив не припав до душі більшості, тому організатори, відчувши свій провал, вирішили закінчити експеримент. Громадськість перемогла — з головної ялинки країни прибрали незрозумілий більшості ковпак.

Знімаємо капелюха: з головної ялинки Києва прибрали неоднозначний аксесуар

Киянам пообіцяли відновити справедливість і встановити на новорічному дереві споконвічний символ Різдва — зірку. Правда, мабуть, щоб уникнути натяків на радянське минуле (адже в Україні, відповідно до закону про декомунізацію, заборонені символи епохи СРСР, в тому числі і зірка), її зроблять о восьми кінцях. У різних джерелах вказують від шести до восьми країв у майбутньої зірки. Втім, інтрига повинна зберігатися.



Як повідомляв портал "Коментарі", керівник компанії, якій доручили займатися організацією свята Ігор Добруцький заявляв, що громадськість не зрозуміла його ідеї створити атмосферу казкового лісу і компанія Folk Ukraine вирішила позбутися "чаклунського" капелюха.

Нагадаємо, що на порозі Новий 2021 рік і кожна країна починає готуватися до свят. В італійській комуні вже запалили найбільшу світлову інсталяцію у формі новорічної ялинки. Її висота становить 750 метрів, а ширина — 450 метрів. У цій інсталяції 300 лампочок зеленого кольору, які горять по контуру, ще 400 різнокольорових, вони служать прикрасами. І на верхівці сяє зірка-комета з 250 лампочок, яка змінює свій колір кожні п'ять хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Алекс

13 грудня 2020, 18:18

Фу-х... . Наконец-то сняли этот презерватив - позорище на всю Евразию!


Новини